Groot Licht aflevering 1 - wat is de ultieme elektrische auto voor het volk? Model 3 of Polestar 2?

In deze eerste aflevering van Groot Licht: Een elektrische auto voor het volk. Een Tesla Model 3, Polestar 2 of wellicht iets anders? Wat is het nut van een Land Rover Defender als je nimmer de rode Larense klinkers verlaat? Kan je dan niet beter een héle dikke Kia kopen?

Up to date blijven? Bloopers? Behind the scenes? Volg ons Facebook, Instagram en vergeet je zeker niet te abonneren op het YouTube-kanaal!

Hét nieuwe online autoprogramma

Groot Licht is hét nieuwe online autoprogramma van Nederland. Of ’n model nu vers uit de showroom komt, al wat langer meedraait, populair en snel is of juist niet: Groot Licht zet hem op eigen wijze in de spotlight. Een lichte show voor het grote publiek, waarbij toch gezegd wordt wat er gezegd moet worden. Ook leuk als je niet per se van auto’s houdt!

De voorkeuren van de drie presentatoren, Yvette, Irwin en Elco, kunnen nauwelijks meer van elkaar verschillen. Automeisje Yvette smult van luxe, exclusiviteit en Duitsers. InstaAutoVlog Irwin heeft zijn roeping bij de Consumentenbond gemist en Elco blieft, volgens zijn twee collega’s, vooral Franse troep. Zoveel verschillen, dat kan alleen maar goed gaan!